Cariere VALTEC GROUP

Cariere in cadrul Valtec Group

Ne dorim ca VALTEC GROUP sa atraga cei mai buni profesionisti, pentru a ne putea dezvolta in continuare si pentru a atinge si depasi obiectivele si nevoile clientilor nostri.

Oportunitati in cariera

Fie ca sunteti student, pe bancile facultatii, absolvent sau un profesionist cu experienta, Valtec Group va poate oferi o multitudine de oportunitati in cariera. Principala calitate pe care o cautam pentru cei ce ne vor deveni colegi este pasiunea pentru meserie si dorinta de a se dezvolta, atat pe plan personal, cat si la nivelul companiei.

Un mediu de lucru ofertant

In acest fel, Valtec Group poate deveni pentru dumneavoastra acel mediu de lucru ofertant, ce va incurajeaza sa depasiti orice provocare, orientat catre performanta, in cadrul caruia fiecare membru al echipei este constient de importanta rolului sau si a valorilor grupului.

Cultura organizationala VALTEC

Cultura noastra organizationala este definita prin deschiderea catre comunicare si schimb de idei, incurajand astfel buna functionare a unui grup ce aduce laolalta multe profesii si experiente diferite. Noi credem ca numai in acest fel putem imbogati solutiile oferite clientilor nostri si putem aduce un plus de valoare serviciilor propus

Meniu secundar

Contact

VALTEC TRACTORS INDUSTRY ROMANIA
RO 013813 Bucuresti
Telefon: +744 256 4632
Fax: +40 212 69 33 32
E-mail: contact@valtectractors.com

Noutati